Fridi ’24

HA5MA Laci írja:

Csütörtökön kora reggel nálam találkoztunk  HA5BV Csaba egykori klubtagunkkal.

HA5BVG Gábor kocsiján mentünk hármasban, az út kb 900km. Kora délután érkeztünk a Friedrichshafen és a Boden tó szélén fekvő Rotach kempingbe.

Ez a telephely sokszor bevált, 15 perc sétára esik a központi busz-végállomástól, ahonnan ingyen járattal mehetünk a vásárba.

Sátorverés előtt  Karesz, HG5BVK pálinkájával koccintottunk a László nap alkalmából.

A pénteki nyitásra nagyjából ki is értünk és nekiláttunk a sétának. Én először a QSL-falat tanulmányoztam, majd a sok HA ismerőssel örültünk a találkozásnak.

A nem HA ismerősök is szép számmal voltak természetesen. A vásár nem sokat változott az eddigiekhez képest, minden a szokott helyén volt.

Egy találkozónk is meg volt beszélve egy kezdő amatőrtárssal, dr. Bodó Zsófival, aki kint él és tavaly kapta a hívójelét : DK2ZB.

Igyekeztünk neki a sok új információt a kiállításról átadni, ahogy csak lehetett. Remélem, hamarosan a sávokban is lesz módja megjelenni.

A kiállítottakról csak annyit, hogy nem lehetett unatkozni, részleteket jobban találtok a nagyobb beszámolókban.

A büfét nagyrészt végigettük, pl. csülök, búzasör, ” s annyi más érdekes „

Említésre méltó vásárlást Csaba hajtott végre egy katonai rádióritkaság képében, aminek a cipeléséhez a büfé utólagos engedelmével felhasználtunk és importáltunk egy zöldségesládát is.

Fridi egy szombat hajnali sátorbeázós esővel jelezte, hogy visszavár jövőre is.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük