Az élet nem áll meg

Szerencsére vannak szorgalmas tagjaink, akik a villámcsapás sokkja után, a nyári uborkaszezonban ill. családi nyaralások mellett is folytatják a felújításokat:

ha2os HA2OS Ervin :

…ma családostul kitelepültünk a faházhoz, és befejeztük a külső festést. A festék pont elég lett, festés előtt lepucoltuk az oldalakat. Az ablakok vannak hátra, és jöhet a tél…

 


ha5nb HA5NB Gabi :

…Kész a konyha!

A festék megszáradt, elmostam és visszapakoltam mindent. Felszereltem a kapcsolós elosztót a rezsóhoz. Kiganéztam a hűtőt is. Feltöltöttem a fűszertartókat friss fűszerekkel, a régi molyosokat kidobtam. A sterilbe vágott teafőző már használható, de mivel ilyenkor nyáron a fene sem iszik teát (jobb a sör), egyelőre becsomagoltam és félretettem egyelőre a QSL-es szekrénybe. Lehet, hogy többen  szidni fognak: a konyhát nagyjából úgy rendeztem el, ahogy megbeszéltük, de néhány dolog más helyre került. Ha valaki valamit nem talál: nézzen körül… A gyakran használatos cuccok kézközelben vannak, a többi fent a polcokon, minden látható. Kilakoltattam a bogrács QTH-jába a két nagy mafla fakanalat, azok úgyis csak bográcsoláshoz kellenek. A piros műanyag tárolóban vannak a leginkább használatos krómozott lábasok, a konyhai szerszámok, a többi lábos a megszokott helyén, a dexion-salgó állvány alatt, ahol helyet kapott a vájdling és a műanyag tál is. Kimostam az összes konyharuhát és törölközőt, – majd egyszer talán  mindenki megtalálja a sajátját…

A pihenőbe bemenve, a képembe ragadt egy négyzetméter pókháló J, – majd az is sorra kerül.

Folyt. köv…

2 thoughts on “Az élet nem áll meg

  1. Vasárnap a kér gyerekemmel kimentünk gittelni. Kész az adószoba ablak másik fele is. A végfokot sajnos nem tudtuk visszatolni rendesen. Kérem, toljátok vissza rendesen.
    A klub elromlott gépét (optiplex330) elhoztuk, a jelenlegi tesztek eredméyne: táp, memória, HDD működőképes, az oprendszert újra kell tenni (megsérült). Hamarosan jön a CPU, videókártya tesztje, az alaplap valószínűleg hibás (ha tudom kicserélem).

    73, Feri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük