BURABU után

A megszokott helyszínen talán ez volt az utolsó BURABU, ezért vagy másért, de nagyon sokan eljöttek, nagyszerű alkalom nyílt a régi vagy még régebbi ismerősök, barátok hátának meglapogatására.

Délután a hagyományoknak megfelelően a faházban gyülekezett a tagság és néhány kedves vendég. Bográcsos sertéspöri, hideg sör.

A résztvevők:

HA2OS HA3FMR HA5BVG HA5BVK HA5GY HA5KJ HA5LV HA5MA HA5NB HA7MF HA7WA HA8VK HA8ZO.

 

HA5BVG itthon

Gábor barátunk hazalátogatását szabadtéri grillpartival készült megünnepelni. A felhőszakadás végül bekergetett bennünket a házba, de a jó hangulatot a rossz idő sem rontotta el, az evés-ivás, kvaterkázás nem maradt el.
Kedves Gábor, köszönjük a megvendégelést. Gyere gyakrabban!

Javítás

DH7KU Csaba ismét itthon.
HA5MA Laci írja:

Az elromlott SD-kártya miatt nem mentek a kamerák és a Remete. Ervin megoldotta, véglegesen majd a jövő héten és tartalék kártya is lesz kinn hasonló esetre.

Utána számítógép börze alakult a kép szerint, délig beszélgettünk Csabával.

73!

Hajós 2016

A bejegyzést írta HA5LV Viktor

Most, a fáradalmak kipihenése után még egyszer köszönjük meg HA8ZO Karcsinak, 8VK Jóskának és természetesen a többi 8-as segítőnek a gavalléros vendéglátást, a programok szervezését, a fantasztikus ellátást, a gondoskodást, figyelmet, türelmet.
Megettünk, megittunk mindent, remélem nem okoztunk nagy gondot és a szomszédok előbb-utóbb megbocsájtják az éjszakába nyúló hangoskodást.
Sajnálom, ha hamisan nótáztam, majd veszek énekórákat 😉 .
A citera segített volna 😆
Azt hiszem, felköthetjük a gatyánkat, ha ezt a vendéglátást viszonozni próbáljuk.

Beszéljenek a képek:

Néhány komment a résztvevőktől:

*
Köszi Karcsi a vendéglátást, Nagyon kellemes volt…
*
Nagy szerencse hogy nem készült audio anyag.
Egy idő után ugyanis “valami oknál fogva” elment az oly szép hangom…..
Remek társaság, remek hangulat, nagyszerű találkozó volt!
Köszönöm a szervezőknek!!

Szarvas 2016

A bejegyzést írta HA5LV Viktor

A találkozó sikerét és hagyományosan jó hangulatát az sem tudta elrontani, hogy az idén szeptemberre tolódott és ezért – vagy másért – feltűnően megcsappant a résztvevők száma.

Akikkel találkozni akartam, mind eljöttek. A szeptemberi nyárban a Körös vize meleg, a csapot sör hideg volt.

Az meg nemigen zavart, hogy az árusítók nagyobbik része pár száz méterrel a táboron kívülre szorult, nem igazán vásárolni mentem.

Nézegessetek pár képet:

 

BURABU után

Hagyományainkhoz híven ma is összejöttünk a gyömrői faházban egy bográcsos vacsorára, hogy egy-egy sör mellett beszélgethessünk a réglátott ismerősökkel.
A monszunszerű eső megvárta, míg elkészül a pörkölt, így a hangulatot nem tudta elrontani, bár volt, aki elázott.


HA7WA Wiktor futásban (HA4BF felvétele)


Rázza, de -reméljük- nem árt neki

BÚÉK 2016

Szép számmal összegyűltünk, elbúcsúztattuk az óévet. Megfőztük és megettük a menetrendszerű csülökpörköltet, valamint a sok finom sütit.

Megtartottuk az aktuális közgyűlést, HA5AHX Pistike, mint leköszönő klubelnök beszámolt, javasolt és lemondott. HA5MA Laci személyében megválasztottuk az új elnököt, a vezetőség tagja mától HA5AHX Pistike és HA5LV Viktor. Éljen.

Koccintottunk az új elnök, az új vezetőség, a megjelent és meg nem jelent tagok, a magyar rádióamatőrök és világ rádióamatőreinek egészségére és természetesen a (remélhetőleg) boldog újévre.

Aki nem volt ott, bánhatja.

 

Szeretettel köszöntjük tagjaink közt HG7WAV Viktort.

5wav

 

BURABU után csülökpöri

Az idei BURABU-t a Pünkösd előtti szombaton rendezték meg. Hol esett, hol zuhogott, pocsék idő volt, mégis szokatlanul sokan voltunk, sok kedves ismerőssel találkoztunk.

Néhányan közülük eljöttek Gyömrőre, hogy megtartsuk a hagyományos – idén csülökpörkölttel színesített – afterparty-t.

20150523_174012 20150523_163339 20150523_173945 20150523_183613 20150523_183640 20150523_183608

A résztvevők: HA2OS, HA5BVG, HA5BVK, HA5GY, HA5KJ + YXL, HA5LV, HA5MA, HA7CR, HA8VK, HA8ZO. Én eddig számoltam. Mindenkinek köszönjük (Gábornak külön a sikeres szakácskodást), ha előbb nem, hát legközelebb Szarvason találkozunk.